Labas rytas

2013 metų birželio 6 dieną blogas www.kkodran.blogspot.com baigė savo karjerą.
Savo egoizmą perkeliu į www.discessio.blogspot.com .

trečiadienis, vasario 13, 2013

kai pavargsti, bet maloniai (4)

Sakiau, kad kai pradėsiu eit į mokyklą, viskas susitvarkys ir nebejausiu tuštumos galvoj. Per karantiną atrodė, kad turiu tiek visko padaryt, bet nieko nebesugebu. Trumpam tą tuštumą buvo prasklaidžius antra nma užduotis apie kraujospūdį.
Pelenų trečiadienis. Tradiciškai, kadangi lankau katalikišką mokyklą, ryte vyko mišios. Kunigas pamokslavo savo stilium. Ne sakė homiliją, kaip jie ten vadina, o pamokslavo. Oi, kokie mes blogi ir panašiai. Bet jo kunigas kompanionas daug gražiau perskaitė kelias eilutes. Mišios duoda gerą jausmą.
Tada ištęstos septynios pamokos, amžinas skubėjimas į dailę, John Cage 4:33 ir minimalizmo paskaita apie "miau", rankas popierium verčiantis gipsas ir pagaliau - namai. Ai, ir vos arbata neužspringau (Raima.) prisiminusi savo dienos, savaitės ir, greičiausiai, mėnesio įvykį - per BBC radio 4 klausyto Cabin Pressure. Prieš tai paklausiau jų žinių. Priėjau išvadą (kaip man įkalė galvon slibinienė mokytoja), kad reikės dažniau klausytis. Labai gražus diktoriaus balsas ir intonacijos, o kai pakalbina kokį škotą, tai pilna burna juoko.
Labai noriu miego, bet niekas nespaudžia galvos. Rytoj yra biologija, o nėra lietuvių. Viskas, ko man reikia!

Komentarų nėra: